18 Oktober 2009

Sape nak beli hamster?

Assalamu3alaikum wbt~~

Sape nak bli hamster? Kat sini, sy nak iklankan, nak jual seekor dari hamster yg saya ada berikutan mereka asyik gadoh je.. Besides, sy dah ada 3 betina, 1 jantan.. huhu.. tak larat jantan tu.. tu yg betina2 itu bergadoh je.. haihh.. =.= lagipon, sy takot tak dpt bahagikan kasih syg yg cukup kepada mereka.. huhu.. takot2.. tp sy syg akan mereka! TT__TT This is the best way that i've thinked of..

Promosi!!

Seekor hamster + Botol minuman dia + tempat letak makann+ sangkar 2 tingkat berserta roda tmpat hamster maen [ada rumah tmpat tido] + 1 bungkus serbuk kayu = JD 15!! harga leh runding lg.. tgk pada mood~ :D


Ciri2 hamster ni:

Warna: tgk gambar
Jenis: syrian hamster
Jantina: betina


ni sangkarnya



ini hamsternya..


 Berminat? Hubungi saya dengan segera! Buzz je kat ym, ataw tinggalkan pesanan kat msg box... Terbuka kepada smua student kat Jordan.. Jangan bimbang.. hamster ni dah tak ganas mcm masa mula2 sy jaga dia.. dia dah leh ddk atas tgn tanpa gigit.. dlu2 je saya penah kena gigit.. skrg tak dah.. HEHE..

Cara jaganya:
Mudah!! Bagi makan, belai2 dia, pastikan sangkar dia dibersihkan at least sminggu skali.. Btw, dia aktif di malam hari! So, mmg sesuai lah.. sbb kita di siang hari sibuk di jami3ah.. malam, kita ada dirumah! dia leh teman.. dia makan almost everything.. tapi better kasi kuaci n sayur2 je la.. kat balad ada byk jual.. murah je pon.. =)


Yg ni gambar sangkar hamster sy dalam bilik.. huhu.. agak amik ruang la~



tu bergabung tu.. kecuali dgn sangkar yg kecik atas tu.. hehe





~Wallahu a3lam~

5 ulasan:

DR. Wanie Azeera berkata...

untuk mesir??

JaQ berkata...

err.. mesir ssh nak post la doctor.. takot mati dalam perjalanan=.=

sukasukisakan berkata...

promosi kat msia xder ke??uhuhu

dareWee berkata...

ader lg x sangkar tu? sy kt msia

Scha Anissa berkata...

harga cage tu berapa ye? sye perlukn cage bru ni.. boleh postage x . sye kt area KL