02 Ogos 2010

Happy Belated Birthday, mama!

بسم الله الرحمـٰن الرحيم

Assalamu3laikum wbt

Happy Belated Birthday, Mama!!!

 masa ni tgh ckp ape ntah. tu ternganga tu=.="

Smoga mama sentiasa sihat dan bahagia di bawah rahmatNya, di samping kekal comel! he~


Sorry lambat post... besday mama 29/7.. Bz do'oh. Tapi da wish da kan ari tu? Just lambat post kat blog je. He~

Pape pon, terima kasih la kerana sudi membesarkan anak mama yg nakal ni. He. Ada satu video ni, bila tgk, teringat... nak ngs pon ada..


Haa.. sbb ijat taw, ijat dilahirkan dgn cara ini. Caesarean section. Dan papa kata, mama start "makin sihat" lepas ijat lahir. T_T [btw, kalo ijat buleh kluar normal, da sama da tarikh lahir kita, kan?]

"Ya Allah, ampunilah dosa kedua ibu bapaku, cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya memelihara dan mendidikku semasa kecil."

-Takkan lahirnya orang yang hebat tanpa insan bernama ibu-

~Wallahu a3lam~

6 ulasan:

Layyinul Harir berkata...

Salam..

Send my regards to yOur mom's k...

kpd Umi jarq : Semoga pnjg umur hendaknya serta diberkati didunia & akhirat dan juga bahgia bersama Family tercinta...Ameeenn!!!

InsyaAllah... takkan adanya manusia yg hebat jika mereka tidak mengetahui pengorbanan seorang Ibu..! ^^,

jarq, jage mama kamu molek2 deh..kui3

JaQ berkata...

ili:
wslm wbt

enshalla~
ameen~
kamu pon.. jaga ibu anda baek2 ye?

Ayah Ding berkata...

Aizat budak baik. Hormat ibubapa. Payah sikit nak cari macam ni lo ni!

Akhyar berkata...

tgk sapo????

epi besday mak cik.anak mak cik ni bejurus.

Layyinul Harir berkata...

Jarq : insyaAllah aidon..ameeenn!!

alhamdulillah rumah dekat..bley balik selalu...^^,

cahaya berkata...

adah da bgtau kat mak wish bday kat mama tp xtau la mak igt ke x sbb mse tu mama xd dlm ofis.ad klas kot xpn da blik umah.da wish da rsenye.