22 November 2010

+_+ Exam +_+

بسم الله الرحمـن الرحيم

Assalamu3alaikum wbt.

Pada hari Selasa, bersamaan dengan 23/11/2010, pada pukul 10.15 pagi waktu Jordan atau 4.15 petang waktu Malaysia, pelajar final year "Pre-Clinical" MBBS di Jordan University of Science & Technology (JUST) akan menghadapi peperiksaan SPM Gastrointestinal Tract (GIT) System. Doakan kami ye? Mana lah taw berkat doa korang, kitorang berjaya dengan jayanya, kan? Effect dia besar woo. Bayangkan, kitorang berjaya jadi doktor yang cemerlang, pakar dalam bidang-bidang yang sukar, menaikkan nama Islam [enshalla], ada gak saham korang. Kan kan? [Peh.. Ayat time nak suruh orang doakan =.=]

Pape hal pon, semoga kami tenang nak jawab exam. Dan semoga masa kami nak jawab exam tu, niat asal kami tak tersasar. Kalau score tinggi-tinggi, tapi niat lari, tiada guna. Dunia semata. Ke guane? [Kluar loghat ganu plop=.=]

Ok lah. Semoga smua berjaya esok. Enshalla!

~Wallahu a3lam~

1 ulasan:

Wanie Azeera berkata...

jaQ, gd luck!!! :D