18 Februari 2010

Semester baru

Assalamu3alaikum wbt...

Alhamdulillah.. Segala puji bagi Allah, yang memberi peluang pada sy untuk terus blaja dalam semester baru ni..

Takde ape sgt hari ni nak gtaw.. cuma nak tnjuk jadual pembelajaran sem ini:


Sy amik 3 subjects... semuanya ttg system.. sy amik, Hematopoietic system, Cardiovascular System dan Respiratory system~ huhu.. stiap subject ada 6 credit hours.. byk tu~~!!

Stakat ni, course outline camni je dpt..

 



haih.. mid-exam n final dah tercatat kat situ TT_TT

Macam itu la lebih kurang pembelajaran tahun ini~~ +_+ takpe2.. sy boleh! insyaAllah! heee~ doa2kan lah ye? [thx sbb doakan~]

Ok la.. takmo panjg2.. hehe..

~Wallahu a3lam~

6 ulasan:

HaWa berkata...

SalaAm..

Takpa la.. 3 subjek jek. Taklah banyak sangat buku nak dibukak walaupun kredit hour kita sama..

Got 3 maths, 1 economy, 1 ethnic relation, 2 languages in my pocket..

JaQ berkata...

hawa:

wslm wbt

hahah... 3 subject ni nampak tak bnyk.. sbnya banyak.. dalam satu system, ada pathology, anatomy, physiology, pharmacology, community medicine, microbiology, biochemistry.. dah bpe buku kena rujuk tu?

dan pada satu lecture, ditumpukan untuk satu scope sperti pathology ke, pharmacology ke.. sampai smua blaja ttg system tersebut.. berat sbnya even nmpak sdkit.. =)

Layyinul Harir berkata...

salam...

Bittaufiq wannajah....
do the best among the best k....
iA dipermudahkan...ameen!!=)

JaQ berkata...

Ili:

wslm wbt..

sykrn ya ukhti.. hehe.. kepada anda juga ye? ameen~

Evi LoLyta berkata...

salam adik sdara~~
all the best ~
u can do it :)

JaQ berkata...

kak eda:
wasalam wbt kak sdara... hope so~~ doa2kan la ek? =P